Πως να βοηθήσετε

Οικονομική υποστήριξη

Δωρεές μέσω Τράπεζας

Κατάθεση της δωρεάς σας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαριασμού 686 / 296000-13
Δικαιούχος: Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους
ΙΒΑΝ: GR6501106860000068629600013

Για την πραγματοποίηση μιας δωρεάς υπέρ των σκοπών του Σωματείου, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αναφορικά με την κατάθεσή σας στο e-mail skep@skep.gr, αποστέλλοντας μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα/τηλέφωνο/διεύθυνση), το ποσό που καταθέσατε και την ημερομηνία της κατάθεσης, προκειμένου να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς και η ευχαριστήρια επιστολή. Επίσης μπορείτε να μας επικοινωνήσετε τα στοιχεία σας, αφήνοντας ηχητικό μήνυμα στο 2118009876.

Δωρεές μέσω PayPal:

(*) Η μεταφορά από λογαριασμό Paypal σε PayPal είναι δωρεάν. Η μεταφορά από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό έχει προμήθεια 3,4% επί του ποσού της δωρεάς και 0,35€ ως πάγια χρέωση των τραπεζών. Εναλλακτικά, καταθέστε τη δωρεά μέσω ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αντί για δώρο...έκανα μια δωρεά!

Μοιραστείτε μαζί μας τις ευχάριστες στιγμές σας, ενισχύοντας ταυτόχρονα το έργο του Σ.Κ.Ε.Π.

Κατάθεση της δωρεάς στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ισχύουν τα παραπάνω στοιχεία).
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αναφορικά με την κατάθεσή σας στο e-mail skep@skep.gr, αποστέλλοντας μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα/τηλέφωνο/διεύθυνση), το ποσό που καταθέσατε και την ημερομηνία της κατάθεσης, προκειμένου να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς και η ευχαριστήρια επιστολή. Επίσης μπορείτε να μας επικοινωνήσετε τα στοιχεία σας, αφήνοντας ηχητικό μήνυμα στο 2118009876.

Βοήθεια σε είδος

Για την πραγματοποίηση των Βιωματικών Προγραμμάτων Σύμπραξης – Ευαισθητοποίησης – Κοινωνικοποίησης, χρειαζόμαστε υλικά για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια «Αποτυπώματα». Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω: μαρκαδόρους, μπλουζάκια, μαρκαδόρους για ύφασμα, καμβάδες, μπογιές (πλαστικά χρώματα) κλπ. Αν ενδιαφέρεστε για προϊοντική χορηγία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο skep@skep.gr για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Βοηθήστε μας να μεταφέρουμε το μήνυμα

Κάντε Like στη σελίδα μας Facebook και μοιραστείτε τη δράση μας με τους φίλους σας.
Ακολουθήστε μας στο Twitter στο Instagram και στο LinkedIn.