Είπαν για εμάς

Action24: Εκπομπή "Today"

Η Ιλεάνα Βασδέκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Σ.Κ.Ε.Π., και ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας, Συντονιστής Βιωματικών Παρεμβάσεων - Motivational Speaker, καλεσμένοι της κυρίας Μάιρας Μπάρμπα στην εκπομπή Today στο κανάλι Action24. https://greektvlive.info/action24-live-tv.html

ΣΚΑΪ Τηλεόραση: Εκπομπή "Τώρα"

Μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα στον Σ.Κ.Ε.Π. και στα φετινά "Αποτυπώματα", από την εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, εδώ: http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65576 Θα μας βρείτε προχωρώντας το βίντεο στο 1.18 - 1.25.

Περιοδικό People: Dream Team

Φωτογραφία του άρθρου στις σελίδες του περιοδικού

Τι τους ρωτάνε συνήθως τα παιδιά; «Μέσα από την εμπειρία μας, έχουμε καταλήξει ότι τα παιδιά είναι οι καλύτεροι αποδέκτες. Ρωτάνε τα πάντα! Από απλές ερωτήσεις, όπως πώς μπορεί ο Παναγιώτης να βάλει τα παπούτσια και το παντελόνι του, μέχρι το αν μπορούν να βρουν σύντροφο και να κάνουν σεξ. Ενώ σε κάποιους μπορεί να φανεί αγενής αυτή η ερώτηση, για εμάς είναι ένδειξη ότι το παιδί ένιωσε άνετα μαζί μας για να ρωτήσει αυτά τα πράγματα που είχε στο μυαλό του. Είναι κάτι που όλοι το σκέφτονται, όλοι το έχουν ως απορία, αλλά πολύ δύσκολα βρίσκεις την ευκαιρία να ρωτήσεις κάποιον.

Πρώτο Θέμα: 10 Χρόνια Κοινωνική Ευθύνη για Παιδιά και Νέους

Όλη η ομάδα του Σ.Κ.Ε.Π. παρέα

Πρώτο Θέμα - Στέφανος Καστρινάκης

Ζούμε σε μια κοινωνία που όταν ένα παιδί συναντήσει στον δρόμο κάποιον με αναπηρία του λένε μην κοιτάς. Εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο, λέμε στο παιδί να κοιτάξει, να ρωτήσει, να μάθει. Η δουλειά των εμψυχωτών με αναπηρία, είναι να επισκέπτονται σχολεία και να ενημερώνουν τους μαθητές για την πραγματικότητα της δικής τους αναπηρίας, τα προβλήματα που προκύπτουν αλλά κυρίως για τις δυνατότητες που υπάρχουν. Στην ουσία η δουλειά μας δεν είναι να φτιάχνουμε, ΕΙΝΑΙ να χαλάμε στερεότυπα.

ΣΚΑΪ 100,3 FM: Εκπομπή "Κυριακή Ανοιχτά"

Το λογότυπο του Σ.Κ.Ε.Π.

Σήμερα στο ΣΚΑΪ 100,3 FM στις 8.45, στην Ενημερωτική εκπομπή "Κυριακή Ανοιχτά" με την Έλενα Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος Δ.Σ. και ιδρύτρια, κα. Αθηνά Κρητικού, θα παρουσιάσει το έργο και του σκοπούς του Σωματείου.

Tune in ή παρακολουθήστε live από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.skai.gr/player/radiolive/

Εφημερίδα Η Καθημερινή: Όταν ο διευθυντής δεν βαριέται ποτέ στο σχολείο...

Το λογότυπο της Καθημερινής

Εφημερίδα Η Καθημερινή - άρθρο της Λίνας Γιάνναρου

Κατά την επίσκεψή μας στο 1ο ΓΕΛ Κορωπίου ο εκπαιδευτικός, που κατέχει την θέση του Διευθυντή, μας είπε: "Στην περιοχή μας έχουμε πολλούς μετανάστες από την Ινδία, επειδή θέλω να μπορώ να έρθω πιο κοντά στα παιδιά και να τα καταλαβαίνω, παρακολουθώ ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως για την ιστορία της Ινδίας".
Αυτό ενέπνευσε την Λίνα Γιάνναρου για το άρθρο στην Καθημερινή που ακολουθεί.
Αυτό εμπνέει και εμάς να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τέτοιους υπέροχους ανθρώπους που αναγνωρίζουν το λειτούργημά τους...

Κανάλι Εψιλον: Εκπομπή "Εμείς"

Ο Στέφανος καθισμένος στο αμαξίδιο του rugby και από κάτω η λεζάντα γράφει "Μαθαίνω να βλέπω τον άνθρωπο"

Μετά τη μία ώρα δείτε τον Στέφανο Βούρο στην εκπομπή "Εμείς" στο κανάλι Έψιλον με την Χριστίνα Λαμπίρη.
Ο Στέφανος είναι ομιλητής μας και παρουσίασε το νέο μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μαθαίνω να βλέπω τον άνθρωπο".

https://www.epsilontv.gr/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%83-04-10-2017/

Παραπολιτικά FM 90,1: Εκπομπή 'Weekend Online'

Καλεσμένος στην εκπομπή να μιλήσει για τις επιπτώσεις που θα έχει για τους ανθρώπους με αναπηρία η κατάργηση εφαρμογών κλήσης ΤΑΧΙ μέσω κινητών, ο Motivational Speaker του Σ.Κ.Ε.Π., Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας.

Σελίδες