Εκδηλώσεις

Δεκ 01

Σήμερα, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Ιδρυτρια του Σ.Κ.Ε.Π., κα Αθηνά Κρητικού, κλήθηκε στην εκπομπή "Di@drasi" της Αρετής Μπίτα.
Θα συζητήσουν το σκοπό και το έργο του Σωματείου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Συντονιστείτε στις 09.15 στο πρώτο πρόγραμμα της ERT (91.6 FM) ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://webradio.ert.gr/proto/

 

Νοε 29

10 χρόνια μάθαμε το «ΕΓΩ» να βλέπει το «ΕΣΥ» και μαζί σας το κάναμε «ΕΜΕΙΣ»!

Σήμερα σβήσαμε 10 κεράκια μαζί με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες, εκπαιδευτικούς, μαθητές γενικής & ειδικής εκπαίδευσης και τους εθελοντές μας!
Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους διασχίσαμε αυτά τα 10 χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να μην τους έχουμε στο πλάι μας. 
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετείχαμε όλοι μαζί στα διαδραστικά εργαστήρια «Αποτυπώματα» εκεί που ξεκίνησαν όλα… στο Μουσείο Βορρέ.

Νοε 11

Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε στο 2ο Φόρουμ του ελληνογαλλικού δικτύου καινοτομίας Mazinnov, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 10 & 11 Νοεμβρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=63E5RPgSrAc&feature=youtu.be

Οκτ 08

Σήμερα, από τις 11:00 έως τις 12:00, στο αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο της Ertopen - radio 106,7 και στην εκπομπή Ertopen-Mind στους 106,7 FM ή μέσω Internet: 

Οκτ 05

O Στέφανος Βούρος εμφανίστηκε στην εκπομπή "Εμείς" στο κανάλι Έψιλον με την Χριστίνα Λαμπίρη.
Ο Στέφανος είναι Motivational Speaker του Σ.Κ.Ε.Π. και παρουσίασε το νέο μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μαθαίνω να βλέπω τον άνθρωπο".

Σεπ 23

Στην εκπομπή "Τώρα" της Άννας Μπουσδούκου, στην τηλεόραση του SKAI.gr, βρέθηκε ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας με αφορμή την "Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Θανατηφόρο Τροχαίο" για να παρουσιάσει την δικιά του ιστορία. Αυτή που ένα τροχαίο δεν είναι το τέλος μίας ζωής, είναι απλά η αρχή μίας διαφορετικής.

Ευχαριστούμε την κυρία Katerina Bakogianni για την πρόσκληση.

Σεπ 07

Βρισκόμαστε στην εκπληκτική Ημερίδα: "Εφαρμογή Προγραμμάτων Συνεκπαίδευσης: πράξη και εμπειρίες".

Σε λίγο θα υλοποιήσουμε πρόγραμμα
εξοικείωσης με την αναπηρία και την διαφορετικότητα σε εκπαιδευτικούς της Στ' Δημοτικού!

Ιουλ 09

Σήμερα συμμετέχουμε στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Βουλής των Εφήβων.

Για τις επόμενες 3 ώρες, 50 νέοι θα συμμετέχουν στα προγράμματα εξοικείωσης με την αναπηρία του Σ.Κ.Ε.Π.. Είναι τιμη μας να συμβάλουμε στην διαμόρφωση ενεργών πολιτών.

Ιουν 05

Βρισκόμαστε σήμερα στην Καλλιθέα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Αιγέως 41-43 και Αγησιλάου.

Είμαστε καλεσμένοι στην διημερίδα με τίτλο "Ψυχική υγεία παιδιού και εφήβου... Και τα παιδιά μεγαλώνουν... Μεταβάσεις και προκλήσεις". Η Συντονίστρια Προγραμμάτων του Σ.Κ.Ε.Π., Θάλεια Κιούση, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις καλές πρακτικές του Σ.Κ.Ε.Π. που αφορούν στην κοινωνική ενσωμάτωση νέων με αναπηρία.

Μάιος 05

Από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 θα είμαστε στην Καπνικαρέα μαζί με τον i-living, τον ελληνικό οργανισμό ανεξάρτητης διαβίωσης!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης. Τι σημαίνει για σένα η ανεξάρτητη διαβίωση; Πόσο σημαντικοί είναι οι προσωπικοί βοηθοί... και ποιοι είναι τελικά οι βοηθοί στην Ελλάδα;

Θα σε περιμένουμε για να βρούμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να ενημερωθούμε μαζί!

Σελίδες