Εκδηλώσεις

Οκτ 08

Σήμερα, από τις 11:00 έως τις 12:00, στο αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο της Ertopen - radio 106,7 και στην εκπομπή Ertopen-Mind στους 106,7 FM ή μέσω Internet: 

Οκτ 05

https://www.epsilontv.gr/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%83-04-10-2017/

Μετά τη μία ώρα δείτε τον Στέφανο Βούρο στην εκπομπή "Εμείς" στο κανάλι Έψιλον με την Χριστίνα Λαμπίρη.
Ο Στέφανος είναι ομιλητής μας και παρουσίασε το νέο μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μαθαίνω να βλέπω τον άνθρωπο".

Σεπ 23

Στην εκπομπή "Τώρα" της Άννας Μπουσδούκου, στην τηλεόραση του SKAI.gr, βρέθηκε ο Παναγιώτης Πιτσίνιαγκας με αφορμή την "Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Θανατηφόρο Τροχαίο" για να παρουσιάσει την δικιά του ιστορία. Αυτή που ένα τροχαίο δεν είναι το τέλος μίας ζωής, είναι απλά η αρχή μίας διαφορετικής ζωής.
Ευχαριστούμε την κυρία Katerina Bakogianni για την πρόσκληση.

Σεπ 07

Βρισκόμαστε στην εκπληκτική Ημερίδα: "Εφαρμογή Προγραμμάτων Συνεκπαίδευσης: πράξη και εμπειρίες".

Σε λίγο θα υλοποιήσουμε πρόγραμμα
εξοικείωσης με την αναπηρία και την διαφορετικότητα σε εκπαιδευτικούς της Στ' Δημοτικού!

Ιουλ 09

Σήμερα συμμετέχουμε στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Βουλής των Εφήβων.

Για τις επόμενες 3 ώρες, 50 νέοι θα συμμετέχουν στα προγράμματα εξοικείωσης με την αναπηρία του Σ.Κ.Ε.Π.. Είναι τιμη μας να συμβάλουμε στην διαμόρφωση ενεργών πολιτών.

Ιουν 05

Βρισκόμαστε σήμερα στην Καλλιθέα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Αιγέως 41-43 και Αγησιλάου.

Είμαστε καλεσμένοι στην διημερίδα με τίτλο "Ψυχική υγεία παιδιού και εφήβου... Και τα παιδιά μεγαλώνουν... Μεταβάσεις και προκλήσεις". Η Συντονίστρια Προγραμμάτων του Σ.Κ.Ε.Π., Θάλεια Κιούση, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις καλές πρακτικές του Σ.Κ.Ε.Π. που αφορούν στην κοινωνική ενσωμάτωση νέων με αναπηρία.

Μάιος 05

Από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 θα είμαστε στην Καπνικαρέα μαζί με τον i-living, τον ελληνικό οργανισμό ανεξάρτητης διαβίωσης!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης. Τι σημαίνει για σένα η ανεξάρτητη διαβίωση; Πόσο σημαντικοί είναι οι προσωπικοί βοηθοί... και ποιοι είναι τελικά οι βοηθοί στην Ελλάδα;

Θα σε περιμένουμε για να βρούμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και να ενημερωθούμε μαζί!

Απρ 22

Ο Κλάδος Οδηγών διοργάνωσε μια Πανελλήνια Δράση με τίτλο "ΜΠΛΕκόμαστε", σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Στην Αθήνα, λοιπόν, για τρεις ημέρες, συναντήθηκαν περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας 11-14 ετών, αλλά και ενήλικα Στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Οι νέοι αυτοί χωρίστηκαν σε γκρούπ των 50 ατόμων, όπου το κάθε γκρουπ κινήθηκε ξεχωριστά στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιώντας διαφορετικές δραστηριότητες.

Απρ 12

Σήμερα στις 19:30 θα είμαστε στο Impact Hub Athens, για να συζητήσουμε την ελληνική πραγματικότητα της αναπηρίας και να "σπάσουμε τα στερεότυπα"!

Είμαστε καλεσμένοι της Liminal Access, ενός πολιτιστικού οργανισμού για την πρόσβαση στις τέχνες, η οποία σήμερα θα παρουσιάσει τις πρακτικές της.

Μαζί μας θα είναι και το Theater RambaZamba, το πιο συμπεριληπτικό θέατρο της Γερμανίας!

Σε περιμένουμε...

Σελίδες