Εκπαιδευτικά Προγράμματα Συμπερίληψης & Προσβασιμότητας για στελέχη εταιρειών

«Σ.Κ.Ε.Π…. τόμαστε μία Εταιρεία για Όλους»

Σύμφωνα με έρευνες, τα συμπεριληπτικά εργασιακά περιβάλλοντα δημιουργούν συνολική αύξηση της παραγωγικότητας. Οι ποικιλόμορφοι και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακοί χώροι είναι 2 φορές πιο πιθανόν να πληρούν ή να υπερβούν τους οικονομικούς τους στόχους! Ενώ οι ποικιλόμορφες ομάδες είναι πιο καινοτόμες, πιο συμμετοχικές και πιο δημιουργικές.

Υποστηρίζοντας τις εταιρείες που θέλουν να γίνουν πιο συμπεριληπτικές προς τους εργαζόμενους τους αλλά και στους πελάτες τους, ο Σ.Κ.Ε.Π. υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα Συμπερίληψης & Προσβασιμότητας για στελέχη εταιρειών.

Με 10 χρόνια εμπειρίας, τα στελέχη του Σ.Κ.Ε.Π., με και χωρίς αναπηρία, έχουν εκπαιδεύσει περισσότερους από 5.000 εργοδότες και στελέχη εταιρειώνθέτοντας τις προδιαγραφές για ένα συμπεριληπτικό και προσβάσιμο εργασιακό περιβάλλον. 

Καθώς ο στόχος των εκπαιδεύσεων είναι η εμφύσηση συμπεριληπτικής οπτικής & νοοτροπίας στους εργαζόμενους σας, το κάθε πρόγραμμα είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο αντικείμενο, τις ανάγκες, αλλά κυρίως, στις αρχές της εταιρείας σας.

Πιο συγκεκριμένα:

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συμπερίληψης & Προσβασιμότητας για Στελέχη Εταιρειών

Στο πλαίσιο της ΕΚΕ, προτείνουμε τη διοργάνωση ενός Awareness Day, μέσω του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Συμπερίληψης & Προσβασιμότητας για στελέχη εταιρειών. Το πρόγραμμα «Σ.Κ.Ε.Π… τόμαστε μία Εταιρεία για Όλους» λειτουργεί ως ένα bonding & motivational program για τα στελέχη, μέσα από το οποίο εισάγονται στην έννοια της κοινωνικής αποδοχής και ισότητας, με βιωματική και διαδραστική προσέγγιση.

Το πρόγραμμά μας έχει ως στόχους:                                   

•        Για τα στελέχη σας:

Την κατανόηση & αποδοχή της διαφορετικότητας

•        Για την εταιρεία σας:

Το χτίσιμο ενός ισχυρού εταιρικού προφίλ κοινωνικής συνείδησης & ευθύνης και την ενίσχυση του κοινωνικού αντικτύπου σας.

Γενικές πληροφορίες

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προγράμματα επικοινωνήστε μαζί με την Κα. Ιλεάνα Βασδέκη στο ileanavasdeki@skep.gr ή αφήστε μήνυμα στο 2118009876.
  • Τα παραπάνω προγράμματα προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε εταιρείας.
  • Μεγάλο μέρος της ομάδας υλοποίησης αποτελούν συνεργάτες με αναπηρία.