Οι εκδόσεις μας

Διαδραστικό τετράδιο Σ.Κ.Ε.Π...Σου Διαφορετικά
2013 - 2014

Το διαδραστικό τετράδιο «Σ.Κ.Ε.Π….Σου» εκδόθηκε τέλος του 2013. Το προσφέρουμε σε μαθητές  και νέους με αναπηρία κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, με στόχο πολύ απλά «να σκεφτούν μαζί» και φεύγοντας  να το πάρουν μαζί τους. Είναι μια εναλλακτική προσέγγιση και επικοινωνία, επίσης είναι μια απλή μέθοδος που δίνει χώρο και χρόνο στους μαθητές να το επεξεργαστούν και να το κάνουν δικό τους.

Αντιγόνη του Σοφοκλή

Εκδόσεις Κάκτος -  Εκδότης Οδυσσέας Χατζόπουλος

Ο Σ.Κ.Ε.Π. συμμετείχε στην έκδοση της νέας σειράς "Οι Έλληνες" - Νέα Γενιά του εκδοτικού οίκου Κάκτος, με την προσφορά 500 αντιτύπων σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε νέους με αναπηρίες από σχολεία ειδικής αγωγής και κοινωνικούς φορείς.

Η τραγωδία Αντιγόνη του Σοφοκλή, διασκευασμένη σε απλή και κατανοητή γλώσσα για παιδιά και εφήβους, επιλέγεται για το ξεκίνημα της νέας σειράς της αρχαίας ελληνικής γραμματείας “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ” από τις Εκδόσεις “Κάκτος”, μια σειρά που σκοπό έχει την εξοικείωση της νέας γενιάς μας με τα κορυφαία έργα του αξεπέραστου αρχαιοελληνικού πνεύματος.

Διαδραστικό τετράδιο Σ.Κ.Ε.Π….Σου
2012 - 2013

Το διαδραστικό τετράδιο «Σ.Κ.Ε.Π….Σου» εκδόθηκε τέλος του 2012 και είναι ταυτόχρονα ημερολόγιο του 2013. Το δίναμε σε μαθητές  και νέους με αναπηρίες κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, με στόχο πολύ απλά «να σκεφτούν μαζί» και φεύγοντας  να το πάρουν μαζί τους. Είναι μια εναλλακτική προσέγγιση και επικοινωνία, επίσης είναι μια απλή μέθοδος που δίνει χώρο και χρόνο στους μαθητές να το επεξεργαστούν και να το κάνουν δικό τους. 

«Άκουσέ με»

Βιβλίο «Άκουσέ με»

Το βιβλίο με τίτλο “Άκουσέ με – Listen to me” εκδόθηκε το 2008.

Βιβλίο - μαρτυρία γραμμένο από παιδιά με κινητικές και νοητικές αναπηρίες, παιδιά σε κοινωνικούς φορείς, νέοι σε σωφρονιστικά καταστήματα. Εκδόθηκε σε Ελληνικά και Αγγλικά.

"Έχω κάτι να σου πω"

Έχω κάτι να σου πω

Νέοι με διανοητική στέρηση από ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής αποτυπώνουν με λέξεις και χρώματα τα συναισθήματά τους. Έκδοση του 2011, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Αποτυπώματα 2012

Αποτυπώματα 2011

«Αποτυπώματα» 2011

Αποτυπώματα 2010

«Αποτυπώματα» 2010

Αποτυπώματα 2009

«Αποτυπώματα» 2009